Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Seyirci yasağı kaldırıldı

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor’un, deplasmanda Malatyaspor ile oynayacağı müsabakaya getirilen seyirci yasağı kaldırıldı.

Seyirci yasağı kaldırıldı

Malatya Valiliği İl Spor Güvenliği Komisyonu tarafından misafir takım tribününde tadilat olduğu gerekçesi ile Yozgat Belediyesi Bozokspor taraftarlarının sahaya alınmayacağı yönünde karar AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Süleyman Şahan ve MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’in devreye girmesi ile iptal edildi.

BAL Ligi’nde  şampiyonluğa koşan Yozgat Belediyesi Bozokspor’a Malatyaspor maçı öncesi müjdeli haber geldi. Malatya İl Güvenlik Kurulu’nun aldığı   deplasman yasağı yoğun talepler üzerine kaldırıldı. 

Malatyaspor ile Yozgat Belediyesi Bozok arasında Pazar günü oynanacak karşılaşma kapsamında Malatya İl Güvenlik Kurulu kararının aldığı deplasman yasağı yoğun talepler üzerine kaldırıldı. Kırmızı siyahlı yönetim ve taraftarlar başta olmak üzere kentin önemli siyasilerde devreye girdi. 

Malatya İl Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar meclise kadar taşındı. Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Süleyman Şahan ve Ethem Sedef kırmızı siyahlı taraftarların ve spor kamuoyunda yükselen sese karşılık verdi.  Milletvekilleri, deplasman yasağı için devreye girdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Malatya Valiliği ile görüşen Milletvekili Akgül’ün girişimiyle alınan yasak kararı kaldırıldı. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki