Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Özel İdarespor Boğazlıyan deplasmanında

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda lider Yozgat İl Özel İdarespor, yarın Boğazlıyan’da saat 15.00’da Boğazlıyan Belediyesi Sağlıkspor ile karşı karşıya gelecek.

Özel İdarespor Boğazlıyan deplasmanında

Play-Off Grubu’na Yozgatspor 1959 FK’yı farklı şekilde mağlup ederek başlayan Yozgat İl Özel İdarespor, yarın Boğazlıyan Belediyesi Sağlıkspor’un konuğu olacak. Play-Off Grubu’na lider olarak başlayan Yozgat İl Özel İdarespor güçlü rakibini deplasmanda mağlup ederek koltuğunu korumak istiyor. Bu sezon çıktığı 19 müsabakanın tamamını kazanarak ligin flaş ekibi olan Yozgat İl Özel İdarespor 20’nci müsabakasını kazanarak yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor.

SORGUN YOZGAT DEPLASMANINDA

Öte yandan Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda averaj ile ikinci sırada yer alan Sorgun Belediyespor ise Yozgatspor 1959 FK ile Yozgat Bozok Stadı Dış Sahası’nda saat 15.00’da karşı karşıya gelecek. Play-Off Grubu’na Boğazlıyan Belediyesi Sağlıkspor galibiyeti ile başlayan sarı siyahlı ekip Yozgatspor’u da mağlup ederek takibini sürdürmek istiyor. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki