Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Geri sayım başladı!

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta mücadele eden Yozgat Belediyesi Bozokspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor’u Bozok Stadı Dış Sahası’nda saat 14.00’da konuk edecek.

Geri sayım başladı!

Pazar günü Bozokspor ligin belki de en önemli müsabakasına çıkacak. Hacılar Erciyesspor ile Bozok Stadı Dış Sahası’nda saat 14.00’da Hacılar Erciyesspor’u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip güçlü rakibini mağlup etmesi durumunda ligin bitimine iki hafta kalan şampiyonluğunu ilan edecek ve Üçüncü Lige yükselecek.

MAÇ SAATİNİ BEKLİYORLAR

Pazar günü Kayseri temsilcisi Hacılar Erciyesspor ile oynayacağı müsabakanın son hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile tamamlayacak olan Yozgat Belediyesi Bozokspor maç saatini beklemeye koyulacak. Teknik direktör Can Güven gözetiminde yoğun bir çalışma döneminin ardından bugün hazırlıklarını tamamlayacak olan kırmızı siyahlı ekip güçlü rakibini mağlup ederek taraftarı ile birlikte şampiyonluk turu atmak istiyor. 

MAÇA DAVET

Yozgat Belediyesi Bozokspor teknik direktörü Can Güven, Pazar günü Hacılar Erciyesspor ile oynayacakları müsabakaya tüm Yozgat halkını davet etti. Günün birlik olma günü olduğunu, kenetlenme günü olduğuna vurgu yapan kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Can Güven, ‘’Hacılar Erciyesspor ile oynayacağımız müsabakada tüm Yozgat halkını görmek istiyoruz. Galip gelmemiz durumunda şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz müsabakada taraftarlarımızın stadı şenlik alanına çevirmesini ve bizim 12’nci adamımız olmalarını bekliyoruz’’ dedi.

SEZONUN EN ÖNEMLİ MÜSABAKASI

Yozgat Belediyesi Bozokspor teknik direktörü Can Güven, Pazar günü sezonun en önemli müsabakasına çıkacaklarını söyledi. Hacılar Erciyesspor’u mağlup etmeleri durumunda şampiyonluk turu atacaklarını hatırlatan Güven, ‘’Uzun bir sezonun ardından en sonunda mutlu sona ulaşacağımız müsabaka geldi. Pazar günü taraftarımızın önünde Hacılar Erciyesspor ile zor bir müsabakaya çıkacağız. Yenmemiz durumunda şampiyon olacağımız müsabakaya hem moral motivasyon, hem psikolojik olarak hem de fizik olarak tam manasıyla hazırlandık. Bu müsabakanın önemini takım olarak çok iyi biliyoruz. Takımımızın kaderinin çizileceği bu müsabaka da taraftarımızın da yoğun desteğini arkamıza alarak sahadan üç puan ile ayrılmak istiyoruz. Rakibimizi taraftarımızın önünde yenmemiz durumunda şampiyon olacak olan Yozgat’ı Allah’ın izniyle bayram yerine çevireceğiz. Uzun bir maraton oldu, rahat kazandığımız müsabakalarımız da oldu, çok zor kazandığımız müsabakalar da oldu. Birçok olumsuzluğa rağmen bu noktaya kadar geldik. En yakın takipçimiz 12 Bingölspor’u 5 puan önünde grubumuzda lider durumdayız. Bu hafta en yakın takipçimiz 12 Bingölspor maç yapmadan bay geçirecek. Ligin son haftasında ise biz dinleneceğiz. Pazar günü Hacılar Erciyesspor’u mağlup etmemiz durumunda 12 Bingölspor ile aramızdaki puan farkı 8’e yükselecek ve ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Bu kadar çok önemli olan bu müsabakada da taraftarlarımızı, tüm Yozgat halkını yanımızda görmek istiyoruz. Şampiyonluğa son üç puanımız kaldı. Önümüzdeki hafta 12 Bingölspor ile oynayacağımız müsabaka öncesinde şampiyonluğumuzu garantilemek ve Bingöl’e şampiyon olarak gitmeyi hedefliyoruz’’ dedi. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki