Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Şampiyon Bozokspor

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta mücadele eden Yozgat Belediyesi Bozokspor, konuk ettiği Hacılar Erciyesspor’u 1-0 mağlup ederek ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyon Bozokspor

Yozgat Bozok Stadı dış sahasında oynanan müsabakaya hızlı başlayan Yozgat Belediyesi Bozokspor, üst üste geliştirdiği ataklar ile Hacılar Erciyesspor kalesinde gol aradı. 

İlk dakikalardan itibaren Hacılar Erciyesspor kalesine yüklenen kırmızı siyahlı ekip Koray, Reha Kurt, Ekrem Sütçü ile goller kaçırdı. İlk yarıda aradığı golü bulamayan Yozgat Belediyesi Bozokspor soyunma odasına 0-0’lık skor ile gitti. 

Müsabakanın ikinci yarısına hızlı başlayan Yozgat Belediyesi Bozokspor aradığı golü 51’inci dakikada Ekrem Sütçü ile buldu. Bu dakikada gelişen Yozgat Belediyesi Bozokspor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Ekrem Sütçü sert vurdu meşin yuvarlak defansa da çarparak filelerle buluştu: 1-0

Bu dakikadan sonra iki takımında gol arayışları sonuçsuz kalınca 90 dakika Yozgat Belediyesi Bozokspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

Yozgat Belediyesi Bozokspor aldığı 3 puan ile ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi. 

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ TARAFTARI İLE PAYLAŞTI

En yakın takipçisi 12 Bingölspor ile arasındaki puan farkını 8’e yükselten Yozgat Belediyesi Bozokspor şampiyonluk sevincini maç sonrasında taraftarı ile paylaştı. 90 dakika sonunda taraftarına koşan kırmızı siyahlı futbolcular saha içerisinde şampiyonluk kutlaması yaptı. Saha içerisini panayır alanına çeviren Yozgat Belediyesi Bozoksporlu oyuncular ile taraftarlar ‘’Şampiyon Yozgat’’ tezahüratları yaptı.

‘’AÇIK ARA LİDERİZ’’

Müsabaka sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kulüp Başkanı Celal Köse ise ‘’Rabbime şükürler olsun zorlu bir sezon geçirdik. Halkımızın desteği, taraftarımızın desteği, inşallah Sivil Toplum Örgütlerimizin desteği ile bugün açık ara lideriz ve şampiyonluğu garantiledik. Şehrimize halkımıza, vatandaşlarımıza tüm Yozgat halkımıza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.  İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki