Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Teknik Direktör Can Güven Yozgat Medya'ya konuştu

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor’da teknik direktör Can Güven, Yozgat Medya spor servisine açıklamalarda bulundu.

Başarılı teknik adam Yozgat Medya Spor Servisinin sorularını yanıt verdi. Devre arası kamp çalışmalarını değerlendiren teknik direktör Can Güven, devre arasında 12 günlük bir kamp dönemlerinin olduğunu söyledi. Kampın ilk etabını Yozgat’ta 5 olarak yaptıklarını dile getiren Güven, ‘’İkinci etabında da Antalya'da geçirdik. Verimli bir kamp oldu. Genelde kampı fiziksel ve kuvvetsel anlamında yoğun bir mesaide geçirdik. Hazırlık maçları oynadık. Performansımızı ikinci yarı daha zor bir ikinci yarı olacağı için bir tık daha yukarı çekmemiz gerekiyordu. O yüzden de iyi hazırlıklar yaptık. Oyuncularımızla gerçekten iyi çalıştılar, iyi hazırlandılar. Takımımızla ikinci yarının bilincinde rehavete kapılmadan 8 puanlık bir avantajımız var. Çok önemli ve değerli bir avantaj. Bu avantajı bizim iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu şekilde götürmemiz gerekiyor. O yüzden de iyi bir kamp dönemi geçirmek istedik. Kampta da gereken hassasiyeti ve gereken çalışma, iş ahlakını çok iyi bir şekilde ortaya koyduk. Memnun oldum kamptan. Yani normalde de takımımız belli bir emek harcadı ilk yarıda çocuklar ciddi anlamda da puan farkı ortaya çıktı’’ dedi.

TRANSFER DÜŞÜNMÜYORUZ

Transfer çalışmalarını da değerlendiren kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Güven, çok fazla bir transfer yapma durumlarının söz konusu olmadığını kaydetti. İkinci yarıda da 10 maçlık bir periyotlarının bulunduğunu dile getiren Güven, eksik görmeleri durumunda bu süreçte de transfer konusunu değerlendirme imkanlarının olabileceğini ancak şu an için tek transfer yaptıklarını belirtti. 

HER RAKİBİMİZE SAYGIMIZ VAR

Hafta sonu Dersimspor ile oynanacak olan müsabakayı da değerlendiren teknik direktör Güven, "İkinci yarı hazırlıklarımızı pazartesi günü itibariyle başladık. Kamp sonrası izinden sonra iyi bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. İşimizi ciddiye almaya devam ediyoruz. Her rakibimize saygımız var. Kiminle oynarsak oynayalım. Oyuncularıma her zaman söylediğim şu, biz her zaman en iyi şekilde her maçı bir final maçı gibi düşünmek, her maça da bir final havasında hazırlanmak zorundayız. Haftaya hafta başından, hafta sonuna kadar maç öncesinde hak etmek zorundayız. O yüzden de Dersimspor karşılaşmasının sınavını çok ciddi bir şekilde hazırlanarak geçiriyoruz. İnşallah pazar günü taraftarımızın önünde coşkulu bir taraftarın önünde aynı son maç Bingöl maçında olduğu gibi o yoğun destekle beraber 12’nci adama güzel bir galibiyetle armağan edeceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki