Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat İl Özel İdarespor tutulmuyor

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda ikinci hafta müsabakaları cumartesi günü oynanan maçlar ile geride kalırken, İl Özel İdarespor galibiyet serisini sürdürdü.

Yozgat İl Özel İdarespor tutulmuyor

Cumartesi günü deplasmanda Boğazlıyan Belediyesi Sağlıkspor’a konuk olan Yozgat İl Özel İdarespor güçlü rakibini 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Ligde şimdiye kadar çıktığı bütün müsabakalarını kazanan ve namağlup tek takım olma unvanını elinde bulunduran Yozgat İl Özel İdarespor aldığı bu galibiyet ile Play-Off Grubu’nda liderliğini sürdürdü. En yakın takipçileri Yozgatspor 1959 FK ve Sorgun Belediyespor’u 3 puan önünde bulunan Yozgat İl Özel İdarespor sezon sonunda şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselmek istiyor.

SORGUN, KENDİNİ ZORA SOKTU

Öte yandan ligde oynanan diğer müsabakada şampiyonluk mücadelesi veren Sorgun Belediyespor Yozgat deplasmanından umduğunu bulamadı. Mutlak galibiyet parolası ile çıktığı müsabakada deplasmanda Yozgatspor 1959 FK takımı ile karşı karşıya gelen sarı siyahlı ekip güçlü rakibini 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alırken, ilk haftayı mağlubiyet ile kapatan Yozgatspor 1959 FK ise şampiyonluk için umut tazeledi. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki