Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Özel İdare’de Play-Off hazırlıkları sürüyor

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda mücadele edecek olan Yozgat İl Özel İdarespor, Play-Off hazırlıklarını sürdürüyor.

Özel İdare’de Play-Off hazırlıkları sürüyor

Bu hafta sonu başlayacak olan Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi Play-Off Grubu müsabakalarında şampiyonluk hedefleyen ligin tek namağlup takımı Yozgat İl Özel İdarespor Antrenör Onur Şahin gözetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. 

Yozgat İl Özel İdarespor Antrenörü Onur Şahin, Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’nin tek namağlup takımı olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi B Grubu’nda çıktıkları 18 müsabakanın tamamını kazandıklarını hatırlatan Şahin, ‘’Ligde şuanda tek namağlup takım biziz. Hedefimiz Play-Off müsabakalarını da kayıpsız tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige yükselmek. Bu hafta sonu aynı grupta yer aldığımız Yozgatspor 1959 FK ile karşı karşıya geleceğiz. Güçlü rakibimizi mağlup ederek Play-Off müsabakalarına galibiyet ile başlamak istiyoruz’’ dedi. 

TAMAMEN PLAY-OFF’LARA KONSANTRE OLDULAR

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi'nin en iddialı takımlarından biri olan Yozgat İl Özel İdarespor, Play-Off öncesi antrenörleri Onur Şahin yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Ligin tek namağlup takımı olarak dikkatleri üzerine çeken Yozgat İl Özel İdarespor da Antrenör Onur Şahin, takım olarak tamamen Play-Off müsabakalarına konsantre olduklarını belirtti. Takımın Play-Off öncesindeki hazırlıklarının oldukça yoğun olduğunu ve futbolcuların tam formda olduklarını dile getiren Şahin, taraftarlara da büyük görev düştüğünü vurguladı. Şahin, "Oyuncularımızın yanında olmaları, onları desteklemeleri bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın coşkusuyla daha güçlü olacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki