Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Bozokspor kritik virajda

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor, pazar günü deplasmanda Malayaspor ile oynayacağı müsabaka için Malatya’ya gitti.

Bozokspor kritik virajda

Teknik direktör Can Güven gözetiminde yaklaşık 10 gündür Malatyaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekip son hazırlıklarını tamamlayarak Malatya’ya gitti. Şampiyonluk için zor bir viraja giren kırmızı siyahlı ekip üst üste zor rakipler ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü Malatyaspor’un konuğu olacak olan kırmızı siyahlı ekip önümüzdeki hafta is Hacılar Erciyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligdeki son müsabakasını ise deplasmanda 12 Bingölspor ile oynayacak olan kırmızı siyahlı ekip üç müsabakadan 9 puan hedefliyor. 

Pazar günü deplasmanda Malatyaspor’un konuğu olacak olan Yozgat Belediyesi Bozokspor’a teknik direktör Can Güven, zor geçecek olan müsabakayı kazanmak istediklerini söyledi. Tüm Yozgat halkının arkalarında olduğunu vurgulayan Güven, ‘’Yozgat halkının güvenini boşa çıkarmayacağız. Kalan üç müsabakamızı da kazanarak mutlu sona ulaşan takımın bizim olacağımıza inanıyorum. Malatyaspor deplasmanı öncesinde Yozgat tek yürek oldu. Takımımızın yanında olduklarını her fırsatta gösterdiler. Onlardan aldığımız güç ve moral ile de Malatyaspor ile oynayacağımız müsabakaya hazırlandık. Bu moral ve motivasyon ile de güçlü rakibimizi deplasmanda mağlup ederek Yozgat’a döneceğiz İnşallah. Malatyaspor ile oynayacağımız müsabakada taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacaklar, onlar bizim 12’nci adamımız’’ dedi. 

KRİZ ÇÖZÜLDÜ

Öte yandan Malatya Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından misafir takım tribününün tadilatta olduğu gerekçe gösterilerek Yozgat Belediyesi Bozokspor’a getirilen seyirci yasağı kaldırıldı. Özellikle Yozgatlı siyasilerin devreye girmesi ile Malatya Valiliği verdiği kararı geri alırken, kırmızı siyahlı taraftarları yarın Malatya’da tribündeki yerini alacaklar. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki