Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Kızlar Kırıkkale’yi konuk edecek

Türkiye Kadınlar Üçüncü Futbol Ligi 11’inci Grup’ta mücadele eden Yurdum Gençlikspor, yarın Kırıkkale Metropolspor ile Bozok Stadı Dış Sahası’nda saat 12.00’da karşı karşıya gelecek.

Kızlar Kırıkkale’yi konuk edecek

Ligde bu sene iyi bir sezon geçiren Yurdum Gençlikspor son haftalarda istediği puanları alamasa da geçtiğimiz hafta Elmağdağgücü takımını 8-0 mağlup ederek moral buldu. Yarın ise Kırıkkale Metropolspor’u konuk edecek olan Yurdum Gençlikspor rakibini mağlup ederek üst üste ekinci galibiyetini almak istiyor. 

Yurdum Gençlikspor Antrenörü Mehmet Efe, geçtiğimiz hafta Elmadağgücü takımını farklı şekilde mağlup ederek moral bulduklarını söyledi. Yarın ise Kırıkkale Metropolspor’u konuk edeceklerini hatırlatan Efe, rakiplerini mağlup ederek ligde üst üste ikinci galibiyetlerini almak istediklerini vurguladı. Ligin ilk yarısında deplasmanda mağlup ettikleri Kırıkkale Metropolspor’a rövanşı vermek istemediklerinin altını çizen Efe, ‘’Ligin bitimine iki hafta kaldı. Yarın ise kendi sahamızdaki son müsabakamızı oynayacağız. Rakibimizi ligin ilk yarısında deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştık. Yarın da aynı başarıyı bu sefer Yozgat’ta göstermek ve rakibimizi mağlup ederek ligin son haftasına moralli girmek istiyoruz. Bir haftadır Kırıkkale Metropolspor ile oynayacağımız müsabakaya hazırlandık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve şimdi de Kırıkkale temsilcisi ile oynayacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum rakibimizi yeneceğimize inanıyorum’’ dedi. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki