Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın!

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor, hafta sonu şampiyonluk turunu atmayı amaçlıyor.

Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın!

Pazar günü Yozgat Bozok Stadı dış sahasında Kayseri temsilcisi Hacılar Erciyesspor’u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip rakibini mağlup etmesi durumunda şampiyonluğunu matematiksel olarak garantileyecek. Ligde şuanda en yakın takipçisi 12 Bingölspor’u 5 puan önünde lider bulunun Yozgat Belediyesi Bozokspor yönetimi kırmızı siyahlı taraftarlara ‘Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın!’ çağrısında bulundu. 

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Yozgat Belediyesi Bozokspor teknik direktörü Can Güven, pazar günü konuk edecekleri Hacılar Erciyesspor ile oynayacakları müsabakanın hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Güçlü rakiplerini mağlup etmeleri durumunda şampiyonluklarını garantileyeceklerini dile getiren Güven, ‘’Bu zor müsabakaya çok iyi hazırlanıyoruz. Müsabakanın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Buna göre da hazırlıklarımızı yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta Malatyaspor ile zor bir müsabaka oynadık ve güçlü rakibimizi iyi bir oyun sonucunda mağlup etmeyi başardık. En yakın takipçimiz 12 Bingölspor ise Kayseri deplasmanından üç puan ile dönünce şampiyonluk turumuzu bu hafta Hacılar Ercilesspor ile oynayacağımız müsabakaya bıraktık. Bu müsabakadan mutlak suret ile galip ayrılmamız gerekiyor. Şampiyonluğumuzu zora sokmamak için bu müsabakaya çok iyi konsantre olduk. İyi bir hazırlık döneminin ardından müsabakaya çıkacağız’’ dedi.

TARAFTARLARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Yozgat Belediyesi Bozokspor teknik direktörü Can Güven, pazar günü Hacılar Erciyesspor ile oynayacakları müsabakaya tüm taraftarları davet etti. Galip gelmeleri durumunda şampiyon olacakları Hacılar Erciyesspor ile oynayacakları müsabakada tüm Yozgatlıların desteğine ihtiyaçlarının olduğunu diye getiren Güven, ‘’Hacılar Erciyesspor ile oynayacağımız müsabakada tüm Yozgat halkına çok büyük ihtiyacımız var. Bozok stadında bizleri yalnız bırakmasınlar. Bizlerin 12’nci adamı olsunlar, biz sahada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah güçlü rakibimizi de yenerek şampiyonluk turunu taraftarlarımız ile birlikte atacağız. O şampiyonluk kupasını Yozgat’a getireceğiz. Yozgat ve takımımız şampiyonluğu hak etti. Bütün olumsuzluklara rağmen son noktaya kadar geldik. Şampiyonluk için alacağımız sadece üç puan kaldı. Bu üç puanı da alarak Yozgat’ı, Yozgat Belediyesi Bozokspor’u hak ettiği profesyonel lige taşımak istiyoruz’’ diye konuştu. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki