Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Özel İdare Yozgatspor’a acımadı

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi Play-Off Grubu’nun ilk haftasında Yozgatspor 1959 FK ile karşı karşıya gelen Yozgat İl Özel İdarespor güçlü rakibini 4-1 mağlup ederek ilk haftadan liderlik koltuğuna kuruldu.

Özel İdare Yozgatspor’a acımadı

Ligde şimdiye kadar çıktığı 19 müsabakanın tamamını kazanarak namağlup tek takım olma unvanını elinde bulunduran Yozgat İl Özel İdarespor, bu sezon üçüncü kez karşılaştığı Yozgatspor 1959 FK’ya yine acımadı. Normal sezonda B Grubu’nda yer alan Yozgat İl Özel İdarespor ile Yozgatspor 1959 FK Grup müsabakalarından iki kez karşı karşıya geldiler. İki müsabakayı da İl Özel İdarespor kazanırken, üçüncü müsabakada da rakibine geçit vermedi. 

Bozok Stadı Dış Sahası’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Yozgat İl Özel İdarespor ilk dakikalardan itibaren rakibi karşısında üstünlüğü ele geçirdi. Üst üste geliştirdiği ataklar ile bulduğu iki golle ilk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Yozgat İl Özel İdarespor, müsabakanın ikinci yarısında da üstünlüğünü kordu. Skoru 3-0’a getiren Yozgat İl Özel İdarespor, kontrollü oynamaya başladı. Kontra ataklar ile gol arayan Yozgatspor 1959 FK ise aradığı golü bularak skoru 3-1’e getirdi. 3-1’den sonra etkili oyununa devam eden Yozgat İl Özel İdarespor bir gol daha bularak üç puanı 4-1’lik skor ile aldı. Yozgat İl Özel İdarespor aldığı bu galibiyet ile Play-Off Grubu’nun ilk haftadan lideri oldu. Yozgat İl Özel İdarespor’un gollerinin üçü Muhammed Yıldırım’dan biri ise İbrahim Bayram’dan geldi. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki