Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Ligde tek müsabaka oynandı

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta sadece 12 Bingölspor ile Yozgat Belediyesi Bozokspor müsabakası oynanırken, diğer müsabakalar takımlar sahaya çıkmadığı için oynanamadı.

Ligde tek müsabaka oynandı

Lig’in bitimine 1 hafta kala, şampiyon olan takımında, küme düşecek olan takımlarında belli olduğu 11’inci Grup’ta 25’inci hafta müsabakasına 3 deplasman takımı çıkmazken, grupta sadece 12 Bingölspor ile Yozgat Belediyesi Bozokspor müsabakası oynandı. 

Hekimhan Belediyespor ile Ovacık Belediye Munzurspor takımları ligden çekilince küme düşmeleri kesinleşmişti. Bu hafta bu iki takımın rakipleri hükmen kazanırken, diğer müsabakalarda da üç takım sahaya çıkmadı. Malatyaspor’un konuk edeceği Başarı Otomotiv Rüstempaşaspor, Hacılar Erciyes Gençlikspor’un konuk edeceği Dersimspor ve Erzincan Ulalarspor’un konuk edeceği Kangal Termikspor sahaya çıkmadı. Bu üç müsabakayı ev sahibi takımlar hükmen 3-0 kazandı. 12 Bingölspor ile Yozgat Belediyesi Bozokspor arasında oynanan müsabakayı ise 12 Bingölspor 2-0 kazandı. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki