Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Şampiyon Yozgat Bozokspor

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grubu lider olarak tamamlayan Yozgat Belediyesi Bozokspor 24 maçta 64 puan toplayarak şampiyonluk turu attı.

Şampiyon Yozgat Bozokspor

Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Hacılar Erciyesspor’u mağlup ederek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk turunu atan kırmızı siyahlı ekip formalite olarak çıktığı Bingöl deplasmanından 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan kırmızı siyahlı ekip ligin ilk haftasında Dersimspor ile deplasmanda oynamış ve 0-0 berabere kalmıştı. İlk haftada Dersimspor karşısında aldığı beraberlikten sonra tam 17 hafta mağlubiyet yüzü görmeyen ve çıktığı 17 müsabakanın da tamamını kazanan Yozgat Belediyesi Bozokspor ilk mağlubiyetini Ligin 19’uncu haftasında Bingöl temsilcisi Murat 2020 Gençspor karşısında aldı. Devre arasına en yakın takipçisi 12 Bingölspor’u 8 puan önünde giren kırmızı siyahlı ekip bu farkı Murat 2020 Gençspor ile oynadığı müsabakaya kadar korudu. Olaylı Murat 2020 Gençspor müsabakasında zayıf rakibine, çıkan saha olayları, Diyarbakır Bölgesi hakemlerinin yanlı yönetimi sonrasında mağlup olarak ligdeki ilk mağlubiyetini almıştı. Bu mağlubiyetin ardından en yakın takipçisi 12 Bingölspor ile arasındaki puan farkını 5’e düştü. Ligin 24’üncü haftasına kadar bu puan farkını koruyan kırmızı siyahlı ekip 12 Bingölspor’un bay geçtiği haftada konuk ettiği Hacılar Erciyesspor’u 1-0 mağlup ederek tekrardan aradaki puan farkını 8’e yükseltti ve şampiyonluğunu ilan etti. Bu hafta sonu ise 12 Bingölspor’a konuk olan Yozgat Belediyesi Bozokspor güçlü rakibine 2-0 mağlup olarak ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı. Ligin son haftasında maç yapmayacak olan kırmızı siyahlı ekip bugün düzenlenecek olan törenle saat 18:00'da şampiyonluk kupasını alacak. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki