Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

“Bir kez daha büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

“Bir kez daha büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz”

MHP İl Başkanı Irgatoğlu, milli birlik ve beraberlik günü olarak kutlanan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına sevgi, barış ve mutluluk getirmesini diledi.

Irgatoğlu mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, bir kez daha büyük bir sevinç ve gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ulusal egemenliğin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış gününün çocuklar için bayram olmasını istemesinde çok anlamlı mesajlar yüklüdür. Hiç şüphe yok ki geleceğimiz, dünyayı yeni algılamaya ve anlamaya başlayan çocuklarımızın ellerinde şekillenecektir. Bunun içindir ki çocuklarımız arasında kurulacak dostluk ve kardeşlik köprüleri, yarının huzurlu ve aydınlık dünyasının da temeli olacaktır. Bizlere düşen bu mirasın anlam bütünü ile kıymetini bilmek anlamak ve çocuklarımıza yani geleceğimize aynı şuur ile bırakmayı sağlamaktır. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bizlere bağışlayan, Türkiye Büyük Millet Meclisini emanet eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun dava arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. /Haber Merkezi


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki