Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Öğrencilerden bayrak yürüyüşü

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yozgat Gençlik Merkezi öncülüğünde, Şehitler Haftası etkinlikleri kapsamında Serpil Akdağ Anadolu Lisesi ve İmran Yatılı Kuran Kursu öğrencileri Yozgat Şehitliği’ne bayrak yürüyüşü düzenlediler.

Öğrencilerden bayrak yürüyüşü

14-20 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle Serpil Akdağ Anadolu Lisesi ve İmran Yatılı Kuran Kursu öğrencileriyle birlikte Yozgat Gençlik Merkezi liderleri Bayrak yürüyüşü ve Şehitlik ziyareti yapıp, dualar ettiler.

Yozgat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Ali Sapmaz, ‘’Asımın nesli Ülkemin güzel gençleri; şimdiye kadar vatan için, bayrak için, değerleri için her zaman üstüne düşeni en güzel ile yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Bu enerji yüreklerinde ve genlerinde vardır. Her zaman bu gençlere güvenim tamdır. Bugün de bunu göstermişlerdir.  Gençlere yeni milli mücadelenin Türkiye’yi medeniyette, kültür sanat, teknoloji, ekonomi hayatın her alanında, dünyanın en ileri ülkeler seviyesine taşımak olduğunu hatırlattık. Daha çok çalışmak gerektiğine vurgu yaptık. Günün anlamına uygun “Allah yolunda öldürülenleri sakın ölüler sanma. Bilakis onlar diridirler, rableri katında Allah’ın, lütfundan kendilerine verdiği nimetlerin sevincini yaşayarak rızıklandırılmaktadırlar. Arkalarından kendilerine ulaşamayan (henüz şehit olmamış) kimselere de hiçbir korku olmayacağına ve onların üzülmeyeceklerine sevinirler.“ ile başlayan ayetleri okuyan Gar Camii İmam Hatip Yılmaz Erdoğan’a , Serpil Akdağ Anadolu lisesi ve İmran Kuran kursu yönetici ve öğretmenlerine, duruşları ve katılımları ile tüm gençlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki