Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Planlama toplantısı yapıldı

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde Sarıkaya İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yapılacak etkinlikleri planlamak için toplantı gerçekleştirildi.

Planlama toplantısı yapıldı

Sarıkaya İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut Yıldız başkanlığında Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oğuz Kağan Sungur ve ortaöğretim kurum müdürlerinin katılımıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında yapılacak etkinlikler için toplantı gerçekleştirilerek kararlar alındı. 

Sarıkaya İlçe Millî Eğitim Müdürü Mahmut Yıldız yaptığı konuşmada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en anlamlı ve etkili şekilde kutlamak için toplantı yaptık. Bu önemli günü, Atatürk'ün önderliğindeki milli mücadele ruhunu, gençliğe olan güvenini ve sporun önemini vurgulayarak geçirmeyi hedefliyoruz. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oğuz Kağan Sungur ve tüm ortaöğretim kurum müdürlerimizle birlikte, etkinliklerimizi planlamak ve koordine etmek için bir araya geldik. Amacımız, öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerimizi daha iyi anlamalarını sağlamak ve onları sporun önemiyle buluşturarak sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmektir. Bu kapsamda, çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrencilerimizin katılımını sağlayacağız. Atatürk'ü Anma Programları, spor müsabakaları, yarışmalar ve kültürel etkinlikler gibi farklı aktivitelerle öğrencilerimizin hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlayacağız. Öğrencilerimizin bayram coşkusunu en üst düzeye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Hep birlikte, 19 Mayıs 1919 ruhunu en güzel şekilde yaşatacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı. /Haber Merkezi


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki