Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Ekinci’den hayırlı olsun ziyareti

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Aydıncı Belediye Başkanı seçilen Mustafa Tekçam’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ekinci’den hayırlı olsun ziyareti

Aydıncık Belediye Başkanı Mustafa Tekçam, Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci'nin kendisine yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Bu yeni dönemde de Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu göstermiştir. Başkan Mustafa Erkut Ekinci'nin ziyareti, yönetimlerimiz arasındaki işbirliğini ve karşılıklı desteği pekiştirmiş, bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kendisine, bu nazik ziyaret ve gösterdiği dostluk için derin şükranlarımı sunarım. Yerel yönetimler olarak birlikte daha güçlüyüz ve birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz’’ dedi.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ise, ‘’31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde hemşehrilerimizin iradesi ile göreve başlayan Aydıncı Belediye Başkanımız Mustafa Tekçam’ı ziyaret ettik. Yeni görev sürelerinde şehrimizin kalkınması ve tanıtımı için tüm imkanlarını kullanacaklarından eminiz. Bizlerde bu konuda hem şehrimizin geneli hem de Sorgun'umuz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki