Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Sorgun’da alternatif yol çalışması

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Belediye tarafından yürütülen alternatif yol ve bulvar çalışmaları, hız kesmeden devam ediyor.

Sorgun’da alternatif yol çalışması

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu ve alternatif Çevre Yolu Bulvarı'nın inşaatının hızla ilerlediğini belirtti.

Başkan Ekinci, Belediye ekiplerinin Beğendik Mevkiinden Ankara-Sivas Karayoluna bağlanacak yolu açtıklarını vurgulayarak, "Tamamlandığı zaman şehirler arası ulaşımı kolaylaştıracak ve şehir içi trafik sorununu ortadan kaldıracak" dedi.

Alternatif yol ve bulvar çalışmalarının, Sorgun'un ulaşım altyapısını güçlendireceğini ve yaşanan trafik sıkışıklığını azaltacağını belirten Başkan Ekinci, projenin tamamlanmasıyla birlikte şehrin iç ve dış bağlantılarının daha verimli hale geleceğini ifade etti.

Sorgun halkının uzun süredir beklediği bu önemli projenin, şehrin gelişimine ve modernleşmesine önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Başkan Ekinci, Belediye olarak çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü ve en kısa sürede projenin tamamlanacağını belirtti. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki