Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ta Jandarma bilgilendirmeye devam ediyor

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı personelince toplum destekli faaliyetler kapsamında 124 vatandaş ve 272 öğrenci bilgilendirildi.

Yozgat’ta Jandarma bilgilendirmeye devam ediyor

Yozgat’ta yaşayan vatandaşlara yönelik “112 Acil Çağrı Merkezi ve Dolandırıcılık” olaylarına ilişkin bilgilendirme faaliyeti kapsamında köy muhtarları ile koordineli olarak 124 vatandaşa; yangın, sağlık, güvenlik ve asayiş gibi acil çağrı numaralarının tek numarada, 112 Acil Çağrı Merkezi altında toplandığı, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni günün 24 saatinde arayarak ihbarda bulunabilecekleri, Telefonda kendisini polis, asker veya savcı olarak tanıtıp para ve altın isteyen şahıslara itibar etmemeleri gerektiği, Hayvanları Koruma Kanunu, Orman Kanunu, Muhtar ve vatandaşların görev ve sorumlulukları, Aile İçi Şiddetle Mücadele Konuları hakkında bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı. 

Ayrıca Yozgat’ın Sarıkaya ilçesindeki eğitim gören 272 lise öğrencisine; Jandarma tanıtımı, Güvenli internet kullanımı, Okul servis araçlarının kullanımı, Siber zorbalık ve Oltalama konularında bilgilendirme yapıldı. /Haber Merkezi


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki