Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Kaymakam Nezir köylülerle buluştu

Akdağmadeni Kaymakamı Furkan Nezir, köy ziyaretleri kapsamında vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyip sohbet etti.

Kaymakam Nezir köylülerle buluştu

Köy ziyaretlerine devam eden Kaymakam Nezir ve beraberindeki kurum amirleri Körük köyünde vatandaşlarla buluştu. Köy hakkında muhtarlardan bilgi alan Kaymakam Nezir, köy sakinleri ile bir süre sohbet ettikten sonra köy yollarını inceledi. Vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyerek kendisine sorulan soruları cevapladı ve taleplerin imkânlar dâhilinde gerçekleşeceğini belirtti. Yapılan ziyaretten memnun olduklarını belirten köy sakinleri Kaymakam Nezir ve beraberindeki kurum amirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. "Köy ziyaretlerimiz, vatandaşlarımızla doğrudan temas kurma ve onların sorunlarını dinleme amacıyla gerçekleşiyor. Bugün de Körük köyümüzde vatandaşlar ile bir araya geldik. Köyümüzün muhtarlarından detaylı bilgiler aldık ve ardından değerli köy sakinleriyle sohbet ettik. Sohbetimiz sırasında dile getirdikleri öneri ve talepleri dikkate alarak, imkânlarımız doğrultusunda çözüm bulmaya çalışacağız. Yollarınızın durumunu da yerinde inceledik ve gerekli önlemleri almaya yönelik çalışmaları başlatacağımızı belirtmek isterim’’ dedi. 

Kaymakam Nezir’e ziyaretleri esnasında Yozgat İl Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Hakkı Yurtlu da eşlik etti. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki