Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat'ta tekvando müsabakaları yapıldı

Tekvando Yozgat İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Okul Sporları kapsamında minikler ve küçükler tekvando il müsabakaları, Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleşti.

Yozgat'ta tekvando müsabakaları yapıldı

Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara Yozgat merkez, Yerköy, Sorgun ve Boğazlıyan’dan 160 tekvandocu katıldı. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakalarda, sporcular kendi kilolarında üstünlük sağlamak için kıyasıya mücadele ettiler. 

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde, kendi kategorilerinde ilk dört sırayı alan sporcular madalyalarını aldılar. 

Tekvando Yozgat İl Temsilcisi Şevket Timuray, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, okul sporları kapsamında il merkezi ile birlikte Yerköy, Sorgun, Boğazlıyan ilçelerinden gelen minik ve küçük tekvandocuları Yozgat'ta ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Timuray, Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya katılan bütün sporcuları kutlarken, sporun gençler arasında yaygınlaşması ve desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Yozgat'ta yapılan bu tür etkinlikler, gençlerin sporla buluşmasını ve sağlıklı bir yaşam tarzına adım atmalarını teşvik ediyor. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki