Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Kızlardan farklı tarife

Türkiye Kadınlar Futbol Üçüncü Ligi 11’inci Grup’ta mücadele eden Yurdum Gençlikspor, deplasmanda Elmadağgücü ile oynadığı müsabakayı 8-0 kazandı.

Kızlardan farklı tarife

Ligde son haftalarda düşüş yaşayan ve istemediği sonuçlar alan Yurdum Gençlikspor, kötü gidişata dur demek için çıktığı Elmadağ deplasmanında iyi bir oyun ile rakibini farklı mağlup etmeyi başardı. İlk dakikalardan itibaren Elmadağgücü karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Yurdum Gençlikspor ilk yarıyı Hazal ve Duygu’nun attığı goller ile 4-0 önde tamamladı. Müsabakanın ikinci yarısında da üstün oyununu sürdüren Yurdum Gençlikspor ikinci yarıda da Elif ve Sıla’nın ayağından bulduğu 4 gol ile sahadan 8-0 galibiyetle ayrıldı. 

Aldığı bu galibiyet ile puanını 15’e yükselten Yurdum Gençlikspor son haftalarda yaşadığı düşüşüne dur dedi. Uzun zamandır galibiyet hasreti çeken ve ilk iki şansını kaybeden Yurdum Gençlikspor Elmadağgücü karşısında aldığı farklı galibiyet ile moral buldu. Hafta sonu Kırıkkale Metropolspor’u konuk edecek olan Yurdum Gençlikspor rakibini kendi sahasında mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki