Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Bozokspor turu Yozgat’a bıraktı

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor, Malatya deplasmanında üç puan almasına karşılık, en yakın takipçisi 12 Bingölspor’un da haftayı üç puan ile tamamlamasıyla şampiyonluk turunu bu hafta sonuna bıraktı.

Bozokspor turu Yozgat’a bıraktı

En yakın takipçisi 12 Bingölspor’un 5 puan önünde şampiyonluğa koşan kırmızı siyahlı ekip, zorlu Malatyaspor deplasmanında üç puanı 2-0’lık skor ile aldı. Güçlü rakibi karşısında iyi bir mücadele ortaya koyan Yozgat Belediyesi Bozokspor ilk yarıda attığı goller ile Malatyaspor karşısında 2-0’lık skor ile üç puanın sahibi oldu. Malatya Yeşiltepe Spor Kompleksinde oynanan müsabakada kırmızı siyahlı ekibi AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş ta yalnız bırakmadı.

Üç puanı iki gol ile alan kırmızı siyahlı ekip, en yakın takipçisi 12 Bingölspor’un Kayseri deplasmanında Hacılar Erciyesspor karşısında 4-2 kazanması ile birlikte şampiyonluğunu matematiksel olarak garantileyemedi ve turu hafta sonu Yozgat’ta Hacılar Erciyesspor ile oynayacakları müsabakaya bıraktı. Pazar günü Hacılar Erciyesspor’u konuk edecek olan Yozgat Belediyesi Bozokspor, Kayseri temsilcisini yenmesi durumunda ligin bitimine üç hafta kalan şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Beraberlik durumunda ise bir sonraki hafta 12 Bingölspor ile oynayacağı müsabaka şampiyonu belirleyecek. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki