Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Bozokspor şampiyonluğa koşuyor

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor, deplasmanda Malatyaspor’u 2-0 mağlup ederek hedefine bir adım daha yaklaştı.

Bozokspor şampiyonluğa koşuyor

Deplasmanda Malatyaspor karşısında aldığı 2-0’lık galibiyet ile liderlik koltuğunu sağlamlaştıran Yozgat Belediyesi Bozokspor, rakibi 12 Bingölspor’un Hacılar Erciyesspor’u mağlup etmesiyle şampiyonluk turunu bir sonraki haftaya erteledi. Maçta rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen kırmızı siyahlılar aradığı golü 24’üncü dakikada Reha Kurt ile buldu. Karşılaşmanın ikinci golünü ise Ahmet Üner kaydetti.

Malatya Yeşiltepe Stadı’nda oynanan ve 90 dakikası kıyasıya bir mücadeleye sahne olan maçta lider Bozokspor mücadeleye hızlı başladı ve daha ilk dakikalarda rakibi üzerinde üstünlük kurarak oyunun hakimiyetini eline aldı. Geliştirdiği ataklarda etkili olan kırmızı siyahlı ekip aradığı gülü 24. dakikada Reha Kurt ile buldu. Skor üstünlüğünü eline alan kırmızı siyahlı temsilcimiz kontrollü oyuna dönerek hızlı ataklarla pozisyon üretmeye çalıştı. İlk yarının son anlarında Ahmet Üner ile bir gol daha buldu ve soyunma odasına iki farklı üstünlükle gitti.

İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Yozgat Belediyesi Bozokspor, rakibine pozisyon üretme şansı vermedi. Kırmızı siyahlılar ilk yarıda bulduğu gollerle maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Takipçisi 12 Bingölspor’un da haftayı üç puanla kapatması, kırmızı siyahlı takımın şampiyonluk turunu haftaya oynayacağı Hacılar Erciyes maçına bırakmak zorunda kaldı. Bozokspor, Hacılar Erciyes karşılaşmasından bir puan dahi olsa şampiyonluk turu atmış olacak. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki