Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Sarıkaya’da MHP rüzgarı

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef'in Sarıkaya ilçesinde yaptığı açık hava toplantısına Sarıkaya halkı yoğun ilgi gösterdi.

Sarıkaya’da MHP rüzgarı

Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Sarıkaya İlçe Başkanı Celal Akdağ, MHP Sarıkaya Belediye Başkan Adayı Alpaslan Erbek ve il, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle Sarıkaya Açık Hava Toplantısı gerçekleştirdi. Soğuk havaya rağmen meydanı dolduran Sarıkaya halkı, Milletvekili Sedef’in konuşmasını ilgiyle dinlediler. 

Yozgat Milletvekili Sedef, Sarıkaya’da Sarıkaya halkı ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Soğuk havaya rağmen açık hava toplantılarına Sarıkaya halkının bu yoğun ilgisinin kendisini ve ekibimi son derece mutlu ettiğini dile getiren Sedef, ‘’MHP olarak, halkımızın taleplerini dinlemek ve çözüm odaklı projelerimizi sizlerle paylaşmak için buradayız. Sarıkaya'nın geleceği için bir aradayız. Bu birlik ve beraberlik ruhu bizi daha da güçlendiriyor. Sarıkaya için daha yaşanabilir, daha güzel bir gelecek hayal ediyoruz. Bu hedefe ulaşmak için sizlerin desteği ve katkıları bizim için çok değerli. Sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz ve Sarıkaya'yı daha ileriye taşıyacak adımları atmaya kararlıyız. Tüm desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Birlikte el ele, gönül gönüle Sarıkaya için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki