Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

“Yatırımlar hızlı bir şekilde tamamlanacak”

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ile birlikte Ankara’da bakanlıklara bir dizi ziyarette bulundu.

“Yatırımlar hızlı bir şekilde tamamlanacak”

Yozgat merkez ve ilçelerde devam eden yatırımlarla ilgili gerekli görüşmelerde bulunduklarını belirten AK Parti Yozgat İl Başkanı Altuntaş, “İl merkezi ve ilçelerimizde devam eden yatırımların en kısa sürede tamamlanması için ilgili kurumlara talimatlar verildi” dedi.

Yozgat’ta yarım kalan ve devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacağını vurgulayan AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, “Yozgat’ta şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yatırım ve hizmetler devam edecektir. Yozgatlı hemşerilerimiz AK Parti’nin hizmetlerini almaya devam edecektir” diye konuştu. 

TESKOMB Genel Başkanı ve Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül ile birlikte Ankara’da bakanlıklar düzeyinde bir dizi ziyarette bulunduklarını belirten İl Başkanı Altuntaş, “Milletvekilimiz Abdulkadir Akgül ile gittiğimiz her bakanlıkta Yozgat’ımız için görüşmeler sağladık. Bakanlarımıza Yozgat’ın eksik ve noksanlarını anlattık, taleplerimizi ilettik. Yozgat Şehir Stadyumu’nun kalan kısmı ihaleye çıkacak ve yeni sezona tamamlanmaya çalışılacak. Güreş Eğitim Merkezi Projesi kısa sürede bütçeye alınacak. Aynı şekilde ilçelerimize gençlik spor merkezleri, spor salonları, eğitim merkezlerinin projelerini ve talepleri ilettik. Yerköy eski Devlet Hastanesi’nin atıl duruma düşmemesi için gerekli tadilatlar yapılarak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olarak Rehabilitasyon Merkezi’ne dönüştürülmesi planlanıyor. Ayrıca İlçelerimize yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezleri açılması için hazırlanan projeleri de bakanımıza ilettik” ifadelerini kullandı. /Haber Merkezi


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki