Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

“Hemşehrilerimiz İstanbul-Yozgat arasını 6 saatte kat edecek”

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, İstanbul-Yozgat aktarmasız yüksek hızlı tren seferlerinin başladığını hatırlatarak açıklamada bulunup emeği geçenlere teşekkür etti.

“Hemşehrilerimiz İstanbul-Yozgat arasını 6 saatte kat edecek”

Konu ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, “Bu büyük yatırımın Yozgat’a kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı’mız Abdulkadir Uraloğlu’na, Yozgat Milletvekillerimize ve bu projeye katkıda bulunan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Yozgat’a ve hemşehrilerimize büyük bir katkı sağlayacak hızlı tren seferleri ile hemşehrilerimiz İstanbul-Yozgat arasını 6 saatte kat edecek” dedi. 

İl Başkanı Altuntaş, AK Parti olarak ülke genelinde olduğu gibi Yozgat ve ilçelerinde de yapılan, yapımı devam eden ve yeni yapılacak olan projelerin aralıksız devam edeceğini vurgulayarak, “Yozgat’ın ve ilçelerimizin birlikte gelişmesi ve kalkınmasında gerekli çalışmalarımız devam etmektedir. Milletvekilimiz Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, Yozgat’ın sağlık, eğitim, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda her türlü desteği ve çalışmalarını birlikte devam ettirmektedir” diye konuştu. /Haber Merkezi 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki