Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ın gözde kuruluşunda iftarda buluştular

Kayseri Şeker tarafından Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde Boğazlıyan Şeker Fabrikası çalışanlarına yönelik iftar programı düzenlendi.

Yozgat’ın gözde kuruluşunda iftarda buluştular

Boğazlıyan Fabrikası’nda düzenlenen iftar programına; Önceki Dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Fuat Oktay, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci katılım sağladı.

“BOĞAZLIYAN’DA DEĞER ÜRETEN TÜM ÇİFTÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Önceki Dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve Ankara Milletvekili Fuat Oktay, Boğazlıyan’da değer üreten tüm çiftçilere teşekkür ederek “Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nda kıymetli Boğazlıyanlı hemşehrilerimizle iftar programında bir araya geldik. Bereketli iftar sofralarını bizlerle paylaşan, Boğazlıyan’da değer üreten tüm çiftçilerimize ve bu güzel buluşmada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sofralarımızın bereketi ve birliğimiz daim olsun” diye konuştu. 

“YOZGAT'IMIZIN GÖZDE KURULUŞU BOĞAZLIYAN ŞEKER FABRİKAMIZ; TÜRKİYE'NİN EN YENİ, AVRUPA'NIN EN MODERN ŞEKER FABRİKASI”

Türkiye'nin en yeni, Avrupa'nın en modern şeker fabrikası olarak Yozgat'ın gözde kuruluşu olan Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nda düzenlenen iftar programına katıldıklarını kaydeden Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Yozgat'ta faaliyet gösteren yatırımcıların baş tacı olduğunu vurguladı. 

Milletvekili Akgül konuşmasında, “TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanımız, Ankara Milletvekilimiz, kıymetli hemşehrimiz Fuat Oktay, Yozgat Milletvekilimiz Süleyman Şahan, Boğazlıyan Belediye Başkanımız Gökhan Coşar ve teşkilat mensuplarımızla beraber Türkiye'nin en yeni, Avrupa'nın en modern şeker fabrikası olarak Yozgat'ımızın gözde kuruluşu Boğazlıyan Şeker Fabrikamızda düzenlenen iftar yemeğine katıldık. Ev sahipliği için Kayseri Şekeri Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve şeker ailesine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.  

“YOZGAT’IMIZIN PARLAYAN YILDIZI BOĞAZLIYAN ŞEKER FABRİKASINDAYIZ”

Milletvekili Süleyman Şahan ise Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nın Yozgat’ın parlayan yıldızı olduğunu belirterek, “Kayseri Şeker’e bağlı faaliyet gösteren Türkiye’nin en yeni, ilçe ve ülke ekonomisine çok büyük katkı sağlayan Boğazlıyan Şeker Fabrika’mızda iftarımızı açtık. Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker ailesine misafirperverliklerinden dolayı ve İlimize sağladıkları faydadan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. /Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki