Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ın ilçesinde vatandaşı memnun eden çevre temizliği

Saraykent Belediye Başkanı seçilen Ahmet Köroğlu, belediye olarak ilçede detaylı çevre temizliği yaparak kırık olan çöp kovalarını yenileri ile değiştirdiklerini söyledi.

Yozgat’ın ilçesinde vatandaşı memnun eden çevre temizliği

Sosyal medya hesabı üzerinden ‘önceki hali- temizlenmiş hali’ diye isimlendirdiği fotoğraf paylaşımı ile çevrede detaylı temizlik yaptıklarını ifade eden Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu, belediye olarak daha temiz ve sağlıklı bir ilçe için temizlik çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. 

Ahmet Köroğlu, yaptığı paylaşımda, “Fatih Mahallesi Saray Konakları arkasında kırık olan çöp kovaları yenisiyle değiştirilip çevrede detaylı temizlik yapıldı. Görsel olarak size önce ve temizlik sonrası paylaşımında bulunduk” ifadelerini kullandı. 

“ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR”  

Paylaşımın altına yorum yapan vatandaşlar da duydukları memnuniyetleri dile getirdiler. Serhat Zencir isimli vatandaş yaptığı yorumda, “Allah razı olsun. Köroğlu’nun eli değsin yeter ki maşallah” ifadelerine yer verirken Saim Atak isimli vatandaş, “Hay maşallah başkanım, Saraykent’e güneş doğdu. Başarılar diliyorum. Her caddeye bakılsın çok ihmal vardı” ifadelerini, Yasin Günlü isimli vatandaş, “Yazın tertemiz bir Saraykent göreceğiz” ifadelerini, Bülent Çiftçiler isimli vatandaş “Maşallah başkanım. Vatandaşların duyarlı olması lazım. Çöpü attıktan sonra kova kapakları kapatılmalı ki köpekler çıkarıp saçıp savurmasın” ifadelerini ve  Uluer Makine isimli kullanıcı “Evet ne demiştik? Yaparsa Köroğlu yapar demiştik. Türkiye'de Saraykent örnek ilçe olarak konuşulacak inşallah. Allah kolaylıklar versin başkanımıza teşekkür”  ifadelerini kullandı.  /Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki