Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Alperenler Cami temizliğine devam ediyor

Alperen Ocakları Yozgat Şubesi üyesi genç Alperenler, her hafta olduğu gibi bu haftada cami temizliğine devam ettiler.

Alperenler Cami temizliğine devam ediyor

Her hafta farklı bir camiye giderek temizlik yapan Alperen Ocakları üyesi gençler bu hafta Çağrı Sitesi Camini temizlediler. 

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çıtak, ‘’Liseli Alperenlerimiz her hafta cami temizliğine devam ediyor. Bu hafta Yozgat Çağrı Sitesi Camii temizliğini gerçekleştirdi’’ dedi.

Çıtak, ‘’Alperen Ocakları Yozgat Şubesi üyesi genç Alperenlerin, her hafta olduğu gibi bu hafta da cami temizliğine Çağrı Cami ile devam ettiler. Cami temizliği, toplumun önemli bir değeri olan temizliğin yanı sıra manevi bir sorumluluktur ve bu gençlerimizin bu konuda gösterdikleri duyarlılık takdire şayandır. Her hafta farklı bir camiye giderek temizlik yapmaları, bu gençlerimizin sadece kendi çevrelerine değil, geniş bir topluluğa hizmet etme arzusunu ve toplumsal sorumluluk bilincini yansıtıyor. Bu hafta da Çağrı Sitesi Cami'nin temizliğini gerçekleştirmiş olmaları, onların bu değerli hizmeti sürdürme kararlılıklarını göstermektedir. Alperen Ocakları olarak, gençlerimizin cami temizliği gibi manevi ve toplumsal faaliyetlere aktif bir şekilde katılımını teşvik etmekten ve desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu tür faaliyetler, gençlerimizin karakterlerini ve kişisel gelişimlerini olumlu yönde etkilerken, topluma karşı duyarlılık ve sorumluluk bilinci kazanmalarına da katkı sağlamaktadır’’ diye konuştu. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki