Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

“Vatandaşlar her zaman en iyi hizmeti hak ediyor”

Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı yapıldı.

“Vatandaşlar her zaman en iyi hizmeti hak ediyor”

Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı, Kadışehri Kaymakamı Tahir Ardal başkanlığında ilgili kurum müdürleri ve 18 köy muhtarının katılımı ile Kadışehri Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Köylerin sorunlarının konuşulduğu toplantıda, birlik üyeleriyle beraber sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulunuldu ve çözüm odaklı kararlar alındı.

Kaymakam Ardal, köylerin sorunlarını en doğru şekilde çözmek ve köylere daha iyi hizmetler sunabilmek için uyum içerisinde hep birlikte çalışıldığını belirterek vatandaşların en iyi, en kaliteli hizmeti her zaman hak ettiğini, her dönem olduğu gibi yapılan hizmetlerin daha da artması ve yerini bulması için hep birlikte, elbirliği ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

Köylerdeki yatırım çalışmaları, ihtiyaç ve sorunların konuşulduğu toplantıda ayrıca Kaymakam Ardal, toplantıya katılan tüm köy muhtarlarının talep ve sorunlarını dinleyerek, köylerin sorunlarıyla yakından ilgilenildiğini, hizmetlerin devletin imkanları doğrultusunda aralıksız devam edeceğini söyledi.

Kaymakam Ardal, yeni seçilen muhtarlara da hayırlı olsun dileklerinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi. /Haber Merkezi


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki