Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

YOBÜ ve İl Özel İdaresi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Yozgat Bozok Üniversitesi (YOBÜ) ve İl Özel İdaresi arasında kampüs alanındaki kaldırım ve sert zemin düzenlemelerine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

YOBÜ ve İl Özel İdaresi arasında işbirliği protokolü imzalandı

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Mustafa Kocakaya arasında imzalanan protokol kapsamında üniversitenin çehresinin güzelleştirilmesi noktasında somut adımlar atıldı. İmza töreninde Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri  Doç.Dr.Mustafa Kocakaya'ya Rektör Danışmanı Faysal İnanır'da eşlik etti.

Öğrenciler için yeşil dostu, çevreci ve daha yaşanabilir bir kampüs hedeflediklerini dile getiren Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, üniversite yerleşkesinde alt ve üst yapıya yönelik çalışmalara hız verdiklerine dikkat çekti. Rektör Prof. Dr. Yaşar, kampüs içindeki kaldırım ve sert zemin çalışmalarının da bu hedef dahilinde gerçekleştirildiği ve çok kısa sürede tamamlanacağı bilgisini paylaştı.

Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Kocakaya ise üniversitenin çevre düzenlemesinde desteklerini esirgemeyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve kurum çalışanlarına teşekkür etti. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki