Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

ORAN yöneticilerinden Başkan Yalçın’a ziyaret

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin ve ORAN Kalkınma Ajansı Yozgat İl Koordinatörü Doğu Sezen Akdağmadeni Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ORAN yöneticilerinden Başkan Yalçın’a ziyaret

Ziyarette Akdağmadeni ilçesinde devam eden ve planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular. Daha sonra Akdağmadeni Belediyesi tarafından Ak Çam Konaklamalı Orman Parkı Projesini gerçekleştirmek için Keçi Kalesi - Su Oluğu  bölgesinde işletme hakkını aldıkları 500 dönüm orman alanında saha incelemesi yapıldı. Ayrıca Belediye Üretim ve Paketleme tesisi ile birlikte Akdağmadeni Yöresel Ürünler Satış Mağazası ziyaret edilerek üretilen ve paketlemesi yapılan ürünler hakkında ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin'e görevli personeller tarafından bilgiler verildi. 

Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın nazik ziyaretleri için İbrahim Ethem Şahin ve İl Koordinatörü. Doğu Sezen'e teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıkla diledi.

ORAN YÖNETİCİLERİ KAYMAKAM NEZİR’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Öte yandan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin ve Yozgat Destek Yatırım Ofisi Koordinatörü Doğu Sezen, Akdağmadeni Kaymakamı Furkan Nezir’i makamında ziyaret etti. Desteklenen projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Kaymakam Nezir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki