Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat SHÇEKspor ligde tutundu

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi A Grubu’nda mücadele eden Yozgat SHÇEKspor ligin bitimine bir hafta kala ligde kalmayı garantiledi.

Yozgat SHÇEKspor ligde tutundu

B Grubu’na kötü bir başlangıç yapan daha sonra inişli çıkışlı grafik çizen Yozgat SHEÇEKspor, kümede kalma mücadelesi veren takımlar arasından sıyrılmayı başardı. Özellikle son haftalarda aldığı puanlar ile düşme hattından uzaklaşan Yozgat SHÇEKspor ligin bitimine bir hafta kala ligde kalmayı garantiledi. 

Ligde çıktığı 18 müsabakadan 4 galibiyet 2 beraberlik 12’de mağlubiyet alan Yozgat SHÇEKspor 14 puan topladı. Yozgat SHÇEKspor Kulüp Başkanı Hakan Çeliksoy, ‘’Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi A Grubu’nda ligde kalmayı garantiledik. Zor şartlar altında mücadele ettiğimiz bu ligde 14 puan toplamayı başardık. Ben kulübümüze emek veren tüm futbolcularıma, bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ligin bitimine bir hafta kalan ligde kalmayı garantiledik. İyi bir sezon geçirdik ve çok iyi müsabakalar oynadık. Bu hafta ise Yozgat Gençlerbirliği ile oynadığımız müsabakada aldığımız bir puan ile ligde kaldık. Bu sezona hafta sonu Akdağmadenispor ile oynayacağımız müsabakayla tamamlayacağız. Ben Play-Off’a yükselen kulüplerimize başarılar diliyorum’’ dedi. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki