Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgatlılar Oktay’ı bağrına bastı

İlk Dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında baba ocağı Çekerek’te, Kadışehri’nde ve Özükavak’ta vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

Yozgatlılar Oktay’ı bağrına bastı

İlk Dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay’ı coşkuyla karşılayıp bağrına basan Çekerekli ve Kadışehrililer, miting havasında yapılan buluşmaya yoğun katılım gösterdiler. 

Çekerek, Kadışehri ve Özükavak Seçim İletişim Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Fuat Oktay, Çekerekli esnaf ile iftar yemeğinde, Çekerekli kadınlar ile de Hanımlar Buluşması Programı’nda buluştu. 

Fuat Oktay Çekerek ziyareti hakkında yaptığı açıklamada, “Baba ocağı Çekerek’teyiz. Yozgat milletvekillerimiz Sn. Abdulkadir Akgül ve Sn. Süleyman Şahan, Çekerek Belediye Başkanımız ve adayımız Sn. Eyyüp Çakır ile birlikte kıymetli Çekerekli hemşehrilerimizle buluştuk. Daha sonra Çekerekli esnaf kardeşlerimizle iftar programında bir araya geldik. 31 Mart’tan sonra esnaflarımız için sürdürülebilir projeleri hayata geçirmeye devam ederek Çekerek’imizi ticaret merkezi haline hep beraber getireceğiz inşallah. Esnafımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çekerek’imize gönül vermiş, şefkatin ve merhametin temsilcisi yol arkadaşlarımız hanımefendilerle da hasbihal ettik. Çalışmaları çok kıymetli, emekleri çok değerli. Onlar sayesinde Çekerek gelişecek, Yozgat gelişecek. Bizleri coşkuyla karşılayan, kazma kürek yaktıran soğuk bir mart gününde sıcacık kalpleriyle gönlümüzü ısıtan ve bağrına basan her bir hemşehrimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu coşku dolu muhteşem organizasyonda emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ederim. Hepimiz biriz, hep birlikte Çekerek’iz” diye konuştu.

Kadışehri’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Fuat Oktay, “Belediye Başkan Adayımız Sn. Şabettin Aksoy ile birlikte memleket sevdalısı, gönül dostu kıymetli Kadışehrili hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bizleri muhteşem bir heyecanla karşılayan, Kadışehri’nin Yüzyılı için canla başla çalışan her bir hemşehrime yürekten teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. 

Fuat Oktay, Özükavak’ta yaptığı açıklamada ise “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletmeye devam ediyoruz. Genç, dinamik, çalışkan başkan adayımız Abdullah Gökçetürk ile birlikte Özükavaklı hemşehrilerimiz ‘Durmak yok çalışmaya devam’ diyorlar elhamdülillah” ifadelerini kullandı. /Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki