Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Sedef’ten hayırlı olsun turu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Yozgat’ta ilçe ve belde belediye başkanı seçilen başkanları ziyaret etti.

Sedef’ten hayırlı olsun turu

Doğankent, Eymir, Sorgun, Konuklar, Çandır, Yenifakılı, Yamaçlı, Sırçalı belediye başkanlarını parti yönetimi ile birlikte ziyaret eden İbrahim Ethem Sedef hayırlı olsun dileklerini iletti. Sedef ilk olarak Boğazlıyan ilçesine bağlı Sırçalı Belediyesi’nde Başkan Mustafa Parlak’ı ziyaret etti. Sedef, MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Celal Yalçın, Türk Kamu- Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Kabayel, MHP Boğazlıyan İlçe Başkan Celal Yarol, İl Genel meclisi üyeleri ve il, ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Boğazlıyan Sırçalı Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Parlak’ı makamında ziyaret ederek yeni görevleri için hayırlı olsun dileklerimizi iletti. Sedef, ‘’Başkanımıza ve ekibine hayırlı hizmetler diliyorum. Allah utandırmasın’’ dedi.

Daha sonra Yamaçlı Beldesine geçen Sedef, Yamaçlı Belediye Başkanlığına seçilen İbrahim Özsoy’u ziyaret etti. Daha sonra Yamaçlı Beldesinde Belediye Başkanı Özsoy’un organize ettiği yemeğe katılan Sedef burada Yamaçlılı vatandaşlar ile bir araya geldi.

Sedef daha sonra beraberindekiler ile birlikte sırasıyla Yenifakılı Belediye Başkanlığına seçilen Musa Sarıaslan’ı, Çandır Belediye Başkanlığına seçilen Ertan Eroğlu’nu, Çayıralan ilçesine bağlı Konuklar Belediye Başkanlığına seçilen Oğuzhan Karaca’yı, Sorgun Belediye Başkanlığına seçilen M. Erkut Ekinci’yi, Sorgun ilçesine bağlı Eymir Belediye Başkanlığına seçilen Sinan Yarar’ı ve yine Sorgun ilçesine bağlı Doğankent Belediye Başkanlığına seçilen Ulvi Akdemir’i makamlarında ziyaret etti. Belediye Başkanlarına yeni görevlerinde başarı dileğinde bulunan Sedef, her zaman yanlarında olduklarını söyledi. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki