Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

‘’Akdağmadeni halkının destekçisi olacağız’’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın’a ‘’Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hem Belediye Başkanımız Nezih Yalçın’a hem de Akdağmadeni halkının destekçisi olacağız’’ dedi.

‘’Akdağmadeni halkının destekçisi olacağız’’

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Celal Yalçın ve Türk Kamu Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Kabayel 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde büyük bir başarıyla 2. dönemine başlayan Akdağmadeni Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Milletvekili Sedef ziyarette yaptığı konuşmada, ''Mevcut Belediye Başkanımız Nezih Yalçın'ın seçimlerde almış olduğu yüksek oy oranı bizler için büyük mutluluk kaynağı olmuştur. Geride bıraktığımız 5 yılda kıymetli Akdağmadeni halkının gönlüne giren hizmet anlayışı, azim ve gayretiyle örnek gösterilen başkanımızın önümüzdeki 5 yılda da başarılarını arttırarak bir çok değerli projeyi Akdağmadeni'ne kazandıracağına inancımızda tamdır. Bizlerde bu zaman kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de hem başkanımızın hem de kıymetli Akdağmadeni halkının daima yanında destekçisi olacağız. Başkanımıza 2. döneminin tekrardan hayırlı olmasını diliyor, kıymetli hemşehrilerimize bizlere vermiş olduğu sonsuz destek için teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 


Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın da ziyaretleri için Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu'na ve İl yönetimine teşekkür ederek ''Akdağmadeni'ni daha ileriye taşıyacak projelerimizi gerçekleştirmek için güçlü kadrolarımız ve Sayın Vekilimizin desteğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz'' şeklinde konuştu. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki