Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat Müftüsü Gülden’den ziyaret

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Kadışehri ilçesini ve köy ziyaretleri kapsamında Merkez Salmanfakılı Köyü'nü ziyaret etti.

Yozgat Müftüsü Gülden’den ziyaret

KADIŞEHRİ’NDE DEPREM BÖLGESİNE ZİYARET


İl Müftüsü Ali Gülden, Tokat Sulusaray merkezli gerçekleşen 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Kadışehri’ne giderek hasar meydana gelen camilerde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Kadışehri İlçe Müftülüğünü ziyaret eden İl Müftüsü Gülden, daha sonra Gümüşsuyu, Elmalı Çiftliği Köyleri ve Halıköy Kasabası'ndaki hasarli camileri kontrol etti. Seyhan, Yelten, Dikme Söğüt ve Ovacık köylerini de ziyaret eden İl Müftüsü Ali Gülden vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek çocuklara çikolata dağıttı.

SALMANFAKILI KÖYÜNE ZİYARET


İl Müftüsü Ali Gülden köy ziyaretleri kapsamında Merkez Salmanfakılı Köyü'ne gitti.

Cuma Namazı öncesi öncesi köy camiinde cuma sohbetini gerçekleştiren Gülden, "Ebedi hayat ahiret yurdu" konusuna değinerek Gazze ve Doğu Türkistan'da zulüm gören tüm müslüman vatandaşlara dua etti. Cuma Namazını da kıldıran İl Müftüsü Gülden, namazın ardından köy halkı ile hasbihal etti. Salmanfakılı Köyü sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Müftüsü Ali Gülden’e teşekkür etti. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki