Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat'ın lezzet dolu yeni durağı: İskele Kebap!

Yozgatlının damak tadına hitap eden yeni lezzet durağı İskele Kebap, Yozgat’ın vazgeçilmez tatlarını; kaliteli etleri ve tecrübesiyle müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Yozgat'ın lezzet dolu yeni durağı: İskele Kebap!

Yaklaşık 20 gündür lezzetli yemekleriyle müşterilerini ağırlayan İskele Kebap, menüsünde öne çıkan Yerköy'ün özel kuzu etinden hazırlanan iskele kebabı, etin suyundan yapılan bol tereyağlı bulgur pilavı, şambal tatlısı, mercimek çorbası ve gerdan çorbasıyla müşterilerine hizmet veriyor. 

İskele Kebap, sadece lezzetleriyle değil aynı zamanda sunduğu kaliteli hizmet anlayışıyla da öne çıkıyor. Şu an 5 kişilik deneyimli ve güler yüzlü bir ekiple hizmet veren işletme, müşterilerinin memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

İşletme sahibi Eren Yıldız'ın önderliğinde hayata geçen İskele Kebap, Yozgat'ın kalbinde Sarraflar Caddesi Şemsiyeli Sokak'ta hizmet verirken Eren Yıldız, işletmeyi sadece bir lokanta olarak değil, aynı zamanda Yozgat'ın lezzet haritasına yeni bir renk ve lezzet katmak amacıyla kurduklarını belirtti.

İşletme sahibi Eren Yıldız yaptığı açıklamada, “Yozgat'ta doğdum, büyüdüm. Şu anda TOBB Yozgat Genç Girişimciler Yönetim Kurulu üyesi olarak görev almaktayım. İşletmemiz, Yozgat Merkezde Sarraflar Caddesi Şemsiyeli Sokak'ta Yozgat İskele Kebap olarak hizmete açıldı. Yaklaşık 20 gündür de hizmet vermekteyiz. Menümüzde, Yerköy'ün kuzu etinden yaptığımız, içerisinde kaburgası, inciği ve etinden oluşan iskele kebabımız mevcut. Yanında etimizin suyundan yapmış olduğumuz bol tereyağlı bulgur pilavımız, yanında şambal tatlımız var. Yine etimizin suyundan yaptığımız mercimek çorbamız ve gerdan çorbamızla müşterimize hizmet etmekteyiz” ifadelerini kullandı. /Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki