Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Komisyon üyeleri seçimi yapıldı

Meclis Başkanı Adnan Ünal başkanlığında toplanan Yozgat İl Genel Meclisi nisan ayı 4’üncü oturumunda komisyon üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

Komisyon üyeleri seçimi yapıldı

İl Genel Meclisi bünyesinde 9 ayrı komisyon oluşturulurken, Plan Bütçe ile İmar ve Bayındırlık Komisyonlarına 6’şar, diğer komisyonlara ise 4’er üye seçilmesi kararlaştırıldı.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU: Tahir Ersöz (AK Parti), Şerafettin Akdağ (AK Parti), Osman Biçer (AK Parti), Ümüt Şahbaz (MHP), Aslan Bozkurt (MHP), Gökhan Hüthüt (MHP)

İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU:Fatih Çıtak (AK Parti), Adem Ateş (AK Parti), Taner Yıldız (AK Parti), Adem Kızılok (MHP), Metin Toy (MHP), Mustafa Katrancı (MHP),

EĞİTİM, KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLER KOMİSYONU: Adnan Ünal (AK Parti), Erkan Eroğlu (AK Parti), Ramazan Dolgun (MHP), Ömer Koç (MHP)

GENÇLİK VE SPOR KOMİSYONU: Ahmet Yılmaz (AK Parti), Halil İbrahim Zorluaslan (AK Parti), Abdulkadir Sungur (MHP), Yılmaz Karacabey (YRP)

TARIM VE HAYVANCILIK KOMİSYONU: Muhammed Dündar (AK Parti), Nuri Çınar (AK Parti), Abdullah Yalçınkaya (MHP), Ömer Yararsoy (MHP)

ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU: İbrahim Dıvrak (AK Parti), Nihat Taş (AK Parti), Esat Zararsız (MHP), Oğuzhan Kapusuzoğlu (MHP)

İL ÖZEL İDARESİ KOMİSYONU: Veli Akdoğan (AK Parti), Hacı Alparslan (AK Parti), Mustafa Kirazlı (MHP), Abdulkadir Sungur (MHP)

JEOTERMAL VE SU KAYNAKLARI KOMİSYONU: Ferhat Fidan (AK Parti), Harun Meriç (AK Parti), Osman Yeşil (MHP), Mustafa Türkmen (YRP)

GÖLETLER VE SU ÜRÜNLERİ KOMİSYONU: Kenan Karakuş (AK Parti), Mustafa Kirazlı (MHP), Burhan Orhan Bulucu (CHP), Emin Mustafa Baran (CHP)

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı dördüncü oturumunda ihtisas komisyonları seçimlerinin ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Yerköy ve Çekerek ilçelerine yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali yatırım için İl Özel İdaresi’nin teklif yazısı İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kırtasiye malzemesi, Temizlik malzemesi ve yakacak alımları için talep edilen toplam 26 milyon 583 bin 526 liralık ödenek talebi il genel meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi. İl Özel İdaresi’nin 2023 yılı bütçe ve çalışma programına yönelik yapılan denetim sonucuna ilişkin hazırlanan rapor meclis üyelerinin bilgisine sunuldu. Toplantıda ayrıca komisyonlar tarafından hazırlanan raporlar görüşülerek, karara bağlandı. Haber Merkez

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki