Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

İlçe Müftüleri Toplantısı yapıldı

Yozgat İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısı Şefaatli’de yapıldı.

İlçe Müftüleri Toplantısı yapıldı

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı, İlçe Müftüleri ve Şube Müdürü katıldı.

Şefaatli İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda gündem konuları ele alınıp Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelen diğer talimatlar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Akabinde İl Müftüsü Gülden, Şefaatli Müftülüğü Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunarak din hizmeti alanındaki verimliliği artırmak ve yarınlar için daha donanımlı bir gençlik yetiştirmek için tavsiyelerde bulundu. 

Toplantı sonrası İl Müftüsü Gülden ve Şefaatli İlçe Müftüsü Oğuzhan Avcı ile Şefaatli Kaymakam Vekili Yusuf Ilıca’yı makamında ziyaret ederek nezaket ve misafirperverliği için teşekkür etti. 

İl Müftüsü Gülden ve beraberindekiler toplantı sonrası Paşaköy’e geçerek tarihi camiyi ziyaret ettiler. Haber: Haber Merkezi 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki