Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

İhalesi bakanlıkta yapıldı: Yozgat OSB yenileniyor

Yozgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) BSK Asfalt Yol Kaplama, Atık Su ile Yağmur Suyu ve Kilitli Parke Kaldırım Yapımı işlerinden müteşekkil altyapı yapım işi ihalesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda yapıldı.

İhalesi bakanlıkta yapıldı: Yozgat OSB yenileniyor

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve yeni yatırım yapacak olan iş insanlarının daha güzel ve ferah bir OSB'de faaliyetlerini sürdürmeleri için yapılan bu çalışmanın en kısa süre içerisinde başlayacağını ve 2024 yılı bitmeden hizmete sunulacağını söyledi. 

Yozgat OSB'de hizmet veren ve yeni yatırım yapacak olan tüm iş insanlarına hayırlı olmasını dileyen Vali Özkan, “Birçok yatırım ve hizmetin olduğu gibi, iş insanlarımıza yönelik yapılacak olan bu hizmetinde ilimize kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır'a, Bakan Yardımcımız hemşehrimiz Ahmet Yozgatlıgil'e, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. /Haber Merkezi  


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki