Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Hatay’da çalışmalar devam ediyor

Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, deprem bölgesi Hatay’da çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay’da çalışmalar devam ediyor

Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, Hatay’da bir taraftan gelen yardımları ve emanetleri depremzede ailelere ve çocuklara ulaştırmaya bir taraftan da vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor. 

Kaymakam Ali Açıkgöz, Sakarya Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın ve depremin olduğu ilk günden bu yana destekleriyle Hataylıların yanında olan Erkam Yıldırım’ın emanetlerini çocuklara ve çocuklu ailelere ulaştırdı. 

Kaymakam Ali Açıkgöz, “Sakarya Akyazı Belediye Başkanı Sayın Bilal Soykan’ın emanetlerini çocuklarımıza ulaştırdık. Depremin olduğu ilk günden bu yana destekleriyle Hataylıların yanında olan Sayın Erkam Yıldırım’ın emanetlerini de çocuklarımıza ve çocuklu ailelere ulaştırdık. Çocuklarımız adına teşekkür ediyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi. 

ÜÇ BİN VATANDAŞ İSTİHDAM EDİLDİ 

Hatay’da Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında İŞKUR üzerinden üç bin vatandaşın istihdam edilmesini sağladıklarını ifade eden Kaymakam Ali Açıkgöz, “Hatay’da Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında İŞKUR üzerinden üç bin vatandaşımızın istihdam edilmesini sağladık. Depremin yaralarını sarmak için devletimiz, tüm imkanları seferber etmiş vaziyette. Gece gündüz demeden hafta sonları dahi çalışarak projemizin tamamlanmasını sağlayan Hatay İŞKUR İl Müdürümüz Sayın Abdullah Kılınç’a ve fedakar personelimize emekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber: Sümeyye İLHAN  


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki