Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Boğazlıyan’da toplantılar yapıldı: Yeni kararlar alındı

Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde Kaymakam Ali Serttaş başkanlığında Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı ve İlçe Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Boğazlıyan’da toplantılar yapıldı: Yeni kararlar alındı

Boğazlıyan Kaymakamı Ali Serttaş başkanlığında gerçekleştirilen Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı’nda, il genel meclis üyeleri ve muhtarların katılımı ile encümen seçimi yapıldı.

Boğazlıyan Mevlana Park Toplantı Salonu’nda gerçekleşen encümen seçiminde, köy muhtarları ve il genel meclis üyeleri encümen üyeliği adaylarından 2 İl Genel Meclis üyesi ve 2 muhtar için oy kullandılar. Yapılan seçim sonucunda İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Emin Baran ve Erkan Eroğlu ile muhtarlardan Yazıçepni köyü muhtarı Muhittin Şahin ve Yeşilhisar köyü muhtarı Emin Kılıç, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeliğine seçildiler.

SORUN VE TALEPLER İLETİLDİ

Kaymakam Ali Serttaş başkanlığında yapılan İlçe Koordinasyon Toplantısı’na; Belediye Başkanı Gökhan Coşar, İl genel meclis üyeleri, belde belediye başkanları, kamu kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda, köy ve mahallelerin sorunları ve yaşayan vatandaşların talepleri, toplantıya katılan muhtarlar tarafından ilgili kurumlara iletildi. Kaymakam Serttaş, muhtarlar tarafından dile getirilen isteklerin takip edilmesi hususunda kurum amirlerine gerekli talimatları bildirmesi ile toplantı sona erdi. /Haber Merkezi


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki