Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Şampiyon kupasını aldı

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta şampiyonluk turu atan Yozgat Belediyesi Bozokspor şampiyonluk kupasını düzenlenen kupa töreni ile aldı.

Şampiyon kupasını aldı

Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulüp Binası’nda düzenlenen kupa töreni ile sezonu şampiyon olarak tamamlayan Yozgat Belediyesi Bozokspor, kupasını Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Abdullah Albunar’ın elinden aldı. Kupa törenine Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Abdullah Albunar, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Kayseri Bölge Müdürü ve Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mutlu Önal, Yozgat ASKF Başkanı Hakan Bektaş, Futbol İl Temsilcisi Alpaslan Demir, Yozgat ASKF Genel Sekreteri Hakan Çeliksoy, Yozgat Belediyesi Bozokspor yöneticileri Kazım Emiroğlu Şimşek, Murat Tanışman da katıldı. 

Kupa töreni öncesinde konuşan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Abdullah Albunar Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grubu lider olarak tamamlayıp Üçüncü Lige yükselme başarısı gösteren Yozgat Belediyesi Bozokspor’u elde ettiği başarıdan dolayı tebrik ettiğini söyledi. İyi bir sezonun ardından şampiyon olan Yozgat Belediyesi Bozokspor’a Üçüncü Lig’de başarı dileğinde bulunan Albunar, şampiyonluk kupasını Takım Kaptanı Reha Kurt’a verdi. 

Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş ise, zor bir sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Yozgat Belediyesi Bozokspor’u canı gönülden kutladığını belirtti. Hak ettiği şampiyonluğa ulaşan kırmızı siyahlı ekibin önümüzdeki sezon Üçüncü Lig’de mücadele edeceği için mutlu ve gururlu olduklarını dile getiren Bektaş, ‘’Umarım takımımız Üçüncü Lig’de de aynı başarıyı gösterirler ve İkinci Lige yükselir. Yozgat’ımızın takımını kutluyorum ve Üçüncü Lig’de başarılar diliyorum’’ dedi. 

Kulüp Yöneticilerinden Murat Tanışman, uzun bir maratonun sonunda verdikleri emeğin karşılığını aldıklarını dile getirdi. Zorlu süreçte şampiyonluk ipini göğüslediklerini ve kupayı Yozgat’a getirdiklerini hatırlatan Tanışman, ‘’Ligde bazı sıkıntılar yaşasak ta özellikle büyük Yozgat halkı ve taraftarımızın tam desteğiyle takımımız ligin bitimine iki hafta kalan şampiyonluğunu ilan etti. Bugün ise şampiyonluk kupamızı aldık. Ben teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum’’ diye konuştu. 

Kazım Emiroğlu Şimşek ise ‘’ Zorlu bir sezonun sonunda Çok Şükür Rabbime, 2023-2024 Sezonu BAL 11’inci Grup şampiyonu olduk. İyi bir sezon geçirdik ve zaten sezona şampiyonluk parolası ile başladık. Teknik direktörümüz Can Güven’in raporu doğrultusunda da gerekli çalışmalarımızı yaptık, istediği oyuncular ile anlaştık. Çok iyi bir oyuncu gurubumuz oldu ve nitekim verdiğimiz emeklerin karşılığını aldık. Sezon sonunda şampiyonluk turumuzu attık. Bugün ise Şampiyonluk kupamızı kaldırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu kupa tüm Yozgat’ımıza armağan olsun. Ben oyuncularımızı, teknik ekibimizi ve her müsabakada bizleri yalnız bırakmayan, hem deplasmanda hem de Yozgat’ta oynadığımız müsabakalarda 12’nci adam olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından şampiyonluk kupasını alan Yozgat Belediyesi Bozokspor şampiyonluk pozu verdi. İhsan ÇELİKKAYA

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki