Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Güven 5’inci kez şampiyon oldu

Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grubu Yozgat Belediyesi Bozokspor şampiyon olarak tamamlarken, başarılı teknik direktörü Can Güven ise teknik direktörlük kariyerinde 5’inci kez şampiyonluğa ulaştı.

Güven 5’inci kez şampiyon oldu

Bölgesel Amatör Ligin en başarılı teknik direktörleri arasında yer alan kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Can Güven, teknik direktörlük kariyerinde Yozgat Belediyesi Bozokspor ile birlikte toplam 5 takımı şampiyon yaparak Üçüncü Lige çıkardı. 2009-2010 Sezonunda İskenderunspor ile Hatay BAL şampiyonu oldu ve terfi müsabakalarında İskenderunspor'u 3. Lige çıkardı. 2013-2014 sezonunda Erzinspor'u, 2017-2018 sezonunda Fatsa Belediyespor'u, 2019-2020 sezonunda Mardin Büyükşehir Belediyespor'u, bu sezon ise Yozgat Belediye Bozokspor'u 3. Lige çıkardı. 

Geçen sezon ligin ikinci yarısında Yozgat Belediyesi Bozokspor ile anlaşan teknik direktör Can Güven, bu sezon 24 maçta 21 galibiyet 2 mağlubiyet 1 beraberlik İle 64 puanla kırmızı siyahlı ekibi şampiyon ederek Üçüncü Lige çıkardı. Can Güven’in Yozgat Belediyesi Bozokspor kariyerinde ise toplam 35 müsabakaya çıktı. 35 müsabakada 28 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyet alan can güven, geçen sezon kırmızı siyahlı ekip ile kıl payı kaçırdığı şampiyonluğa bu sezon ulaşmayı başardı. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki