Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Yozgat’ta Erdoğan coşkusu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17’nci kez geldiği Yozgat’ta AK Parti Belediye Başkan Adaylarına destek istedi.

Yozgat’ta Erdoğan coşkusu

Cumhuriyet Alanı’nda Yozgatlılar ile buluşan Erdoğan, Yozgat’ın her zaman kendisine destek olduğunu söyledi. Yozgatlıların şimdiye kadar girdikleri 17 seçimin hiç birinde AK Partiyi yalnız bırakmadığını vurgulayan Erdoğan, ‘’Her seferinde Türkiye’ye örnek olacak rekor oy oranları ile bize destek verdiniz bize yoldaşlık ettiniz. En son 28 Mayıs seçimlerinde Yozgatlılar olarak milli iradenin sarsılmaz kalesi olduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Milletvekilliğinde bizi verdiğiniz yüzde 73, Cumhurbaşkanlığında yüzde 76,4 bu oy oranları ile Cumhur İttifakına sahip çıkan siz kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Bu oranlarla Yozgat Türkiye’de 4’üncü sıraya yerleşti. Şimdi 31 Mart seçimlerinde Yozgat aynı şekilde, Allah’ın izniyle sandıkları patlacak. Sizlere layık olmak için daha fazla çalışacağız. Yıllarca ihmal edilen, yollarca kaderine terk edilen Yozgat’ın hak ettiği yerlere gelmesi için daha çok koşturacağız. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Biz bu millete efendilik taslamaya değil hizmetkar olmaya talibiz’’ dedi.

2002 yılından itibaren Yozgat’a yaptıkları yatırımlar ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi veren Erdoğan, Yozgatlılardan AK Parti İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Ankara Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a destek vermelerini istedi. Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki