Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

“Şefaatli’ye değer kattık yine katacağız”

Şefaatli Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şefaatli Belediye Başkan Adayı Müjdat Karaca, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında görev süresi boyunca hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi vermeye ve yeni projelerini açıklamaya devam ediyor.

“Şefaatli’ye değer kattık yine katacağız”

“ÇOK AMAÇLI MAHALLE EVLERİ YAPACAĞIZ”

MHP Şefaatli Belediye Başkan Adayı Müjdat Karaca, ‘Çok Amaçlı Mahalle Evleri’ yapacaklarını söyledi. Müjdat Karaca, “Öncelikle ihtiyaç duyulan mahallelerimiz başta olmak üzere ‘Çok Amaçlı Mahalle Evleri’ yapacağız. İçerisinde; Yufka Ekmek Tandırı, Salça, Pekmez, Konserve gibi ürünlerin yapılabileceği Kış Hazırlık Ocakları, Mutfak, Mevlid, toplantı ve özel günler için çok amaçlı salon, Muhtarlık Odasının da olduğu hemşerilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabileceği işlevsel mekanlar oluşturacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi.   

“İKİ ADET FABRİKA BİNASI YAPACAĞIZ” 


Şefaatli’ye 200 kişinin İstihdam edileceği 2 adet büyük üretim merkezi kazandıracaklarını dile getiren Müjdat Karaca, “Toplam alanı 4 bin metrekare olacak şekilde 2 adet kapalı alan yapacağız. Büyük işletmelerle görüşmeler yapacağız.  İlçemize fabrika açmak isteyen işletmelere ücretsiz kiralayacağız. Diğer belediye hizmetlerini bedelsiz vereceğiz. Hedefimiz toplam 200 kişinin İstihdam edileceği 2 adet büyük üretim merkezinin ilçemize kazandırmaktır.  İkinci dönemimizde ağırlıklı gündemimiz İstihdam ve işsizlikle mücadele konusu olacaktır. İnşallah bunu da hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı. 

“ŞEFAATLİ BELEDİYESİ İSTİHDAM OFİSİ KURACAĞIZ”

Müjdat Karaca, yeniden seçilmesi durumunda en çok ağırlık verecekleri konunun istihdam olacağını vurgulayarak,  Şefaatli Belediyesi İstihdam Ofisi kuracaklarını söyledi. 

Karaca, “Rabbim izin verirse ikinci dönemimizde en çok ağırlık vereceğimiz konu istihdam olacaktır. Kuracağımız ‘Belediye İstihdam Ofisi’ ile iş arayan ve işveren arasında koordinasyonu sağlayacağız. İş arayanların, ilçemizde, ilimizde ve yakın bölgemizde elverişli oldukları işlere yerleştirilmesine ve çeşitli işler için uygun kişilerin bulunmasına aracılık edeceğiz” şeklinde konuştu.

“İŞYERİ AÇAN EV HANIMLARINI DESTEKLEYECEĞİZ”

İş yeri açan ev hanımlarına belediye hizmetlerini ücretsiz vereceklerinin altını çizen Müjdat Karaca, “İskele Çarşı Projemizin hayata geçmesiyle birlikte ‘Yöresel Ürünler Sokağı’nda çok sayıda ev hanımının iş yeri açmasını planlıyoruz” dedi. 

“ÇOK AMAÇLI SAHA VE HALI SAHA YAPTIK”

Müjdat Karaca yaptıkları spor komplekslerini sıralayarak, yeniden Şefaatli Belediye Başkanı seçilmesi durumunda daha çok spor kompleksi yapacaklarını ifade etti. 

Karaca, “Meslek yüksek okulumuza çok amaçlı saha yaptık. Meslek yüksek okulumuzun dış cephe yenilemesini yaptık. Bağlarbaşı Mahallemize halı saha yaptık. Rabbimin izni, sizlerin destekleri ile 2’nci dönemimizde daha çok spor kompleksi yapacağız” diye konuştu. 

“KAMU YATIRIMLARIMIZ DEVAM ETTİ”

Görev süresi boyunca kamu yatırımlarının devam ettiğini belirten Karaca, “Karayolları Geçiş Projesi Şehir İçi Etabı tamamlanarak, kaldırım, bordür ve çevre düzenlemesi yapılmıştır. Kanak Çayı Taşkın Koruma Dere Islahı ve 6 adet köprü yapım işinin 2’nci etabı tamamlanmıştır. Yapmış olduğumuz girişimler neticesinde 3’üncü etap ihalesi yapılmıştır. Yeni Mahallede 8 derslikli ilkokul İnşaatı devam etmektedir.  İlçemizde yürütülen projeler hızlı şekilde devam etmiştir. Bu konuda Hükümetimize ve ilgili Bakanlıklarımıza ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi. 

“ATIL DURUMDA OLAN KALE PARKINI HİZMETE AÇTIK”


Müjdat Karaca, göreve geldiklerinde atıl durumda olan ilçenin simgelerinden Kale Parkı’nı kendi imkanlarıyla tadilatını yaparak hizmete açtıklarını söyledi. 

“ŞEFAATLİMİZE ÇOK YAKIŞTILAR”


Şefaatli’de 5 yıllık görev süresi boyunca yaptıkları anıt ve ışıklandırmaların Şefaatli’ye çok yakıştığını vurgulayan Karaca, “Ay Yıldız Anıtı, Şehir İçi Işıklandırmaları, Bayrak Anıtı, Tarihi Köprü Işıklandırmaları, Şefaatli Işıklandırması ilçemize çok yakıştılar” dedi. 

“TAZİYE EVİ VE MEZARLIK DÜZENLEMESİ YAPACAĞIZ”


Mevcut mezarlığa vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak büyüklükte Taziye Evi yapacaklarını dile getiren Müjdat Karaca, “Taziye evi ve mezarlık düzenlemesi yapacağız. İsteyen hemşehrilerimiz taziyelerini burada kabul edebilecek. Şehir dışından cenazelerini getiren hemşehrilerimiz burada misafirlerini ağırlayabilecek. Ayrıca yeni dönemimizde mevcut mezarlıklarımızda detaylı düzenlemeler yapacağız” diye konuştu. 

“TESİSLERİMİZİ YENİLEDİK”


Müjdat Karaca, Belediye Hamamı ve Atakan Yüksel Aile Yaşam Merkezi’ni yenilediklerini söyleyerek, “Her iki tesisimizde de hemşerilerimizin daha iyi hizmet alabilmesi için yenileme işleri yaptık” dedi. /Sümeyye İLHAN


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki