Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

Makam kapısını söktürdü

Yozgat’ın Saraykent ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP’den Belediye Başkan Adayı olan ve yüzde 53,70 oy oranıyla belediye başkanı seçilen Ahmet Köroğlu, makamına oturmadan önce makam kapısını söktürdü.

Makam kapısını söktürdü

Mazbatasını aldıktan sonra parti rozetini çıkaran Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu daha sonra makam kapısını söktürdü. Köroğlu, ‘’Bir söz vardı ‘’Ne çektin be Gülistan’’ diye. Ben de diyorum ki bu kapı ne çektirdi bu millete. Ne çektirdi bu makama girecek insanlara. Biz ilk seçim startını verdiğimizde makam odasının kapısını sökeceğiz rozetimizi de çıkaracağız demiştik. Şimdi bu siyasi rozetimi bugün çıkarıyorum, Saraykent’in belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. Siyasi görüşü ne olursa olsun, bu Saraykent belediyesi herkese hizmet etmekte sınır tanımayacak. Sizlere layık olmaya çalışacak olan bir belediye başkanı olarak 24 saat telefonumuz açık, kapımızı söktük, bizlerden dualarınızı eksik etmeyin’’ diye konuştu. 

MHP’Lİ BAŞKANDAN AK PARTİLİ ESKİ BAŞKANI TEPKİ

Yozgat’ın Saraykent ilçesinde AK Parti adayı Ahmet Öcal ile yarışan ve yüzde 53,70 oy oranıyla belediye başkanı seçilen MHP’li Ahmet Köroğlu, Saraykent belediyesinin birilerinin babasının kasası gibi fütursuzca kullandığını iddia etti. 

İlçe seçim kurulundan mazbatasını alarak makamına oturan Ahmet Köroğlu, makamına oturmadan önce parti rozetini çıkardı, makam kapısını da söktürdü.  Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu, yaptığı açıklamada; ''Saraykent'te sulanan bir siyaset vardı, deforme olmuş bir zihniyet vardı. Biz bu yola çıktığımızda birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz, bir şeyi değiştireceğiz, çok şeyi değiştireceğiz demiştik. O bir şey zihniyettir. Saraykent’iler hepimiz gördük ki Saraykent'in belediyesi adeta birilerinin babasının kasası gibi fütursuzca, oy devşirmek için kullanılmış. Sizlerle yüzleşme zamanı. Her kim ki bu hukuksuzluğa göz yumdu, yataklık etti veya görmezlikten geldiyse bugün uyanma, uyandırma zamanı. Bugün yine sizlerle yüzleşme zamanı. Dolayısıyla bu kardeşimize ve ekibime güvenin. Biz öyle bir ekiple geldik ki Allah'ın izniyle sizlerin bir kuruşunu talan ettirmeyeceğiz. Yedirmeyeceğiz, yemeyeceğiz bundan emin olun. Her kuruşun hesabını herkes sorabilir. Bugün rozetimi çıkartacağım. Biz Saraykent'in belediye başkanı olduk. Biz sizlerin derdiyle dertlenmeye geldik. Biz sizin derdinizi derdimiz, mutluluğunuzu da mutluluğumuz kabul edeceğiz'' dedi.  Haber Merkezi

...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki