Yozgat Haber Gazetesi Yozgat'tan Güncel, Son Dakika Yozgat Haberleri

DEVA’dan gazetemize ziyaret

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Yozgat İl Başkanı Mustafa Bulut, başkan yardımcıları ile birlikte gazetemiz bürosunu ziyaret ederek, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi döneminde göstermiş olduğumuz gayretten dolayı teşekkür etti.

DEVA’dan gazetemize ziyaret

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erol ile sohbet eden DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı Mustafa Bulut, “Seçim sürecinde göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hem teşkilatımız hem şahsım adına çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sizinle Yozgat’ın dertlerini, sorunlarını paylaşabiliyoruz. Sağ olun. Var olun” dedi.  

“DEVA İÇİN KILIÇDAROĞLU”  

28 Mayısta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Seçimi ile ilgili de konuşan DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Bulut, “Bu seçimi da ayrıştırmadan, birlik ve beraberlik içerisinde tamamlamamız en büyük hedefimiz. Biz büyük fotoğrafa da bakıyoruz. Ülkemizin geleceği ile ilgili sıkıntıları var. DEVA Partisi olarak bizim 22 maddelik bir eylem planımız var. Bu planlarımızı demokrasi ve özgürlüklerle gerçekleştirecek kişinin Kemal Kılıçdaroğlu olduğuna inanıyoruz. DEVA için Kılıçdaroğlu,  Ülkemiz için Kılıçdaroğlu diyoruz.  Bizim vatan ile alakalı kırmızı çizgilerimiz var. Kimse bizi terörle bağdaştıramaz. Dinle, başörtüyle, camilerle alakalı kimse bizi ötekileştiremez. Bu vatan hepimizin vatanı. Bu din hepimizin dini. Bir tarafa inmedi bu din. Biz vatanı her kişisiyle bir biliyoruz. Bu vatan bölünmez. Başörtüsü ve camilerin kapatılması kimsenin haddine değil. Biz bunların siyasetini yapmıyoruz. Terörle alakalı hiç kimseyle bağlantımız olamaz. Ülkemizi bölmek isteyenlerin Allah belasını versin. Biz siyaseti meşru bir zeminde çocuğumuzun, Yozgat’ımızın, ülkemizin menfaati için yapıyoruz. Biz siyaseti esnafımız için, gazetecimiz için hayvancılıkla uğraşanlar için çiftçimiz için sanayicimiz için demokrasi için adalet için özgürlük için yapıyoruz.  Bize oy verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Herkesin kararına saygılıyız. Sandıktan çıkan sonuç bizim başımızın tacı. 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi inşallah ülkemiz için hayırlı olur. İnşallah demokrasi kazanır” ifadelerini kullandı. Haber: Sümeyye İLHAN 


...

İçerik sonu

Getirilecek haber bulunamadı.

Sonraki